04 janvāris, 2012

2011. gada bilance

Nav jau tā, ka pēc pēdējā ieraksta aprīlī adata bija pilnīgi aizmirsta. Šajā laikā paspēju piedalīties divu meitenīšu robinos un turpināju lēnām bakstīt ābolus.

Sivēns
Jūnijā un jūlijā šuvu mazo rozā radījumu. Ar šo darbiņu paspēju gan izbraukāt konferenci Vīnē, gan atpūsties Ikārijas salā Grieķijā un Milānā.
Visos lidojumos darbiņu ņēmu līdzi lidmašīnā, iepriekš sagatavojot un sagriežot diedziņus, ko plānoju sašūt. Kopumā drošības pārbaudi izgāju 4 dažādās lidostās un nekur neviens nepiesējās mazajam, apaļajam koka rāmim un, protams, adatai. Šķēres nodevu lielajā bagāžā. Nezinu, kā citiem Vinnija Pūka zvēriem, bet šim bija daudz ¾ krustiņu, līdz ar to bija visnotaļ uzmanīgi jāšuj un vēl kaut kā aizdomīgi bieži mezglojās diegi...

Tagad sivēns ir piebiedrojies citiem zvēriem Patrīcijas sedziņā.

Zaķenīte
Zaķenīti šuvu rudens pusē vājprātīgi stresainā un darbā sarežģītā laikā. Bet kā man patika šūt šo darbiņu. Tik skaisti toņi un to pārejas. Tas nekas, ka tur bija gan metāliskais, gan pērļu diegs. Noteikti kādreiz sašūšu vēl kādu zaķi. Ar nepacietību gaidu, kad zaķītis ieņems savu goda vietu segā.

Āboli

Lielā atgriešanās pie āboliem notika novembra beigās. Un tā tas izskatās tagad:
Un tā bija augustā:
un maijā:

4 komentāri:

  1. starp citu - Trīnei reiz bija ģeniāla ideja - ja šujamo gribas ņemt līdzi lidmašīnā, tad šķērīšu vietā labi noder zobu diega kārbiņa. Tai taču ir tas āķītis diega nogriešanai :)
    Tas tā - priekšdienām.
    Āboli vnk fantastiski! Ņiķerpitsa redzēt gatavus! Bet izskatās, ka drīz jau būs.

    AtbildētDzēst
  2. Ai, cik gardi āboli, tā vien gribas iekosties. drīz jau būs.
    Pārējie darbiņi forši un dzīvespriecīgi motīvi.

    AtbildētDzēst
  3. Veelreiz un atkartoti milzonigakais paldies par zakjeniiti. Vina ir dieviiga. Es domaju, ka zakjenite bus uz spilventina:) vakardien parcilaju visus zakjus, paglaudiju. sega buus! tikai man mazas korekcijas ieviesushas laikaa, janvaarii parceljamies uz jaunaam majam, tadelj neuzdroshinos tagad sakt segu, sakshu februaarii un noteikti atradishu rezultaatu. Paldies par ieguldito darbu un laiku un sirds siltumu!:)
    bet vispar, es tavus abolus apbrinoju. tik daudz jau gatavs!!! man nebuutu pacietibas tik apjomigam darbam, kur tik lieli laukumi sanak vienkrasaini. apbrinoju! man tu esi vienkarshi varone!!!!!:)

    AtbildētDzēst
  4. Paldies par labajiem vārdiem :)
    Ieva, labi, ka atgādināji par zobu dieg. Arī Sewā kādreiz kaut kādi speciālie :)Bet Eiropas lidojumi tik īsi, ka cik tad tur tās griešanas :D
    Agnese, o, arī spilventiņš derēs ;)

    AtbildētDzēst